Acid folic + Complex de Vitamine B (30 tablete)

Acid folic + Complex de Vitamine B (30 tablete)

Disponibilitate:În Stoc
15,0 RON
Cantitate:    

Descriere

Acid folic + Complex de Vitamine B (30 tablete)

600 µg Acid folic 
toate cele 8 Vitamine B 

Starea de bine a organismului poate fi influenţată de diferiţi factori. Printre aceştia se numără mişcarea suficientă şi o hrană sănătoasă şi echilibrată. 

Vitaminele B au un rol important în producerea energiei organismului. Caracteristica deosebită a Vitaminelor B este aceea că funcţiile lor se întrepătrund asemenea unor roţi dinţate. Pentru ca acestea sa funcţioneze la nivel optim în organism, este important ca toate cele 8 vitamine din complexul de vitamine B să fie administrate în cantităţi suficiente. 

Solicitările şi stresul zilnic necesită un aport energetic crescut şi rezistenţă psihică sporită, susţinute de vitaminele B . 

În cazul unei alimentaţii neechilibrate, aportul acestor vitamine importante poate fi deficitar. 

De asemenea, o mare parte a Vitaminelor B nu poate fi preluată decât în cantitate limitată de către organism şi nu poate fi depozitată mult timp. În cazul administrării unei mari cantitaţi de Vitamina B1, aceasta va fi excretată de către organism fără a fi utilizată. 

Sistemul nervos şi metabolism 

Ca o componentă a coenzimelor , vitaminele joacă un rol important la "producerea de energie din hrană" şi prin aceasta sunt importante pentru capacitatea de rezistenţă a întregului organism. 

  • Vitamina B1, Nicotinamida şi Acidul pantotenic sunt folosiţi de celule pentru formarea energiei din hidraţii de carbon;

  • Vitamina B2 este folosită pentru producerea de oxigen şi la protecţia celulară, respectiv la protecţia celulelor nervoase;

  • Vitamina B6, Nicotinamida şi Acidul pantoneic sunt de neînlocuit pentru metabolismul hidraţilor de carbon, lipidelor, proteinelor;

  • Acidul folic este o vitamină hidrosolubilă din grupul vitaminelor B. Împreună cu vitaminele B6 şi B12 este foarte important pentru metabolismul proteinelor, precum şi în formarea elementelor figurate ale sângelui.

Acidul folic, Vitamina B6 şi B12- importante pentru vase sănătoase 

Acidul folic câştigă în importanţă in combinaţie cu vitaminele B6 si B12, fiind implicat în menţinerea sănătăţii sistemului circulator. Aceasta, datorită participarii acestor 3 vitamine la degradarea homocisteinei, produs intermediar în metabolismul aminoacizilor.

O tabletă conţine  
600 μg Acid folic, 4,2 mg Vitamina B1, 4,8 mg Vitamina B2, 6,0 mg Vitamina B6, 3,0 μg Vitamina B12, 18,0 mg Acid pantotenic, 21,6 mg Niacina, 150 μg Biotina. 

Mod de administrare 
Zilnic, se ia o tabletă dupa masă, cu o cantitate suficientă de lichid. 

Atentionare pentru diabetici 
1 tableta corespunde la 0,8 kcal/3,5 kJ 

In ce constă avantajul tabletelor retard? 

Anumite vitamine si minerale (substanţe nutritive) nu pot fi depozitate de către organism. Astfel, cantitaţile de Vitamina B1 administrate în doze prea mari odată vor fi excretate fără a fi utilizate, urmarea fiind că în perioadele de solicitare a unor cantităţi suplimentare de către organismul uman, acestea vor fi deficitare. De aceea, se recomandă consumul de fructe şi legume în porţii impărţite pe perioada întregii zile. 

Tableta retard special concepută de către Doppelherz® aktiv funcţionează ca un fel de "depozit de substanţe nutritive". Din aceste depozite, substanţele valoroase vor fi eliberate pe parcursul mai multor ore şi vor sta astfel la dispoziţia organismului. 

O tabletă retard de Doppelherz® aktiv Acid folic + Complex de Vitamine Bcorespunde necesarului zilnic pentru toate cele 8 Vitamine B, inclusiv pentru Acidul folic. Această combinaţie poate ajuta organismul nostru sa rămână sănătos şi rezistent.

Atenţionări: 
Doza zilnică recomandată nu trebuie depăşită. 
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat. 
Se recomandă utilizarea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. 
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. 
A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25°C. 

Ambalaj: 30 tablete