CREMA DE TUIA

CREMA DE TUIA

Disponibilitate:În Stoc
12,5 RON
Cantitate:    

Descriere

CREMA DE TUIA

Recomandari:Extractul din frunzele de tuia este folosit de mii de ani pentru tratarea bolilor de piele, tumorilor maligne si benigne, a infectiilor bacteriene, fungice sau virale,Este recomandata pentru tratarea bolilor de piele, tumorilor maligne si benigne, ulceratii de piele, vegetatii anale si veneriene, fibroame, adenoame, adenofibroame, polipi, reumatism, ciuperci parazite la nivelul pielii si tegumentelor, eczeme infectioase.

Actiuni:antitumoral, stimulent al imunitatii locale, tonic pentru piele, topic, coricid, antiviral, antibacterian, balsamic, cicatrizant, antifungic.

Mod de utilizare: Pentru fiecare recomandare este indicat detaliat in prospectul produsului modul de utilizare .

Compozitie: Aqua , paraffinum liquidum , cetearyl alcohol (and) sodium cetearyl sulfate , cetearyl alcohol , glycerin , methylparaben , propylparaben , diazolidinyl urea , Euxyl K 300 , tuia extract , perfume .

Precautii: Pentru a testa existenta unei reactii alergice la acest produs , aplicati mai intai crema pe o portiune mica de piele si asteptati 4 ore. Daca apare o inflamatie a pielii , mancarimi ori senzatia de arsura pe locul tratat , atunci aveti alergie la acest produs si in consecinta veti evita folosirea sa .

Mod de prezentare: 50 ml.