CREMA MIMOZA

CREMA MIMOZA

Disponibilitate:În Stoc
27,0 RON
Cantitate:    

Descriere

CREMA MIMOZA

Produs natural obtinut dupa o reteta originala de catre specialisti (farmacisti, medici, biologi), pe baza de extract de  mimoza tenuiflora, recomandat ca ADJUVANT cu eficacitate mare in tratarea bolilor de piele, arsuri de gradul II si III, alergii, psoriazis, zona zoster, cicatrizeaza fara urme dermatoze de orice fel, acnee, pete, ciuperci, herpes.
Produsul AUR DERM MIMOZA cu extract de Mimoza Teuniflora poir, cunoscut si folosit de secole cu eficacitate mare asupra bolilor de piele pentru uz topic cu actiuneantiinflamatoare, eficace in tratarea arsurilor (inclusiv a celor datorate iradierii sau cobalto-terapiei), a oricarui tip de dermatoze, herpes, zona zoster, regenereaza pielea si vindeca forme usoare de cancer de piele.
 
De asemenea produsul poate fi utilizat ca ADJUVANT (singur sau cu alte medicamente) in tratamentul formelor usoare de psoriazis.
 
Precautii:
 Nu este indicat pesoanelor care au antecedente, hipersensibilitate la ingrediente. La gravide nu a fost studiat. De aceea se recomanda inainte de inceperea tratamentului sa fie consultat un medic dermatolog, in timpul tratamentului este recomandat: un regim alimentar adecvat (fara carne).
 
Mod de administrare: uz extern

Pentru obtinerea unor rezultate bune, se va aplica crema pe locul afectat curat de doua ori pe zi.
Contine:
Extract de mimoza tenuiflora 5%, excipienti pana la lOOg.