HOFIGAL TUSIMUN

HOFIGAL TUSIMUN

Disponibilitate:În Stoc
9,7 RON
Cantitate:    

Descriere

HOFIGAL TUSIMUN

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

Compozitie: 30,0 g extract de pătlagină (Plantago media), 39,9 g extract de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), 30,0 g tinctură de valeriana (Valeriana officinalis) şi excipienţi până la 100,0 g.

Despre produs: Are actiune antiinflamatorie, de fluidificare a secreţiei bronşice, emolientă, expectorantă, cicatrizantă, de calmare a tusei, sedativă, imunostimulatoare (stimulează mecanismul de apărare antiinfecţioasă a organismului. Produsul conţine principii bioactive necesare dietei în afecţiuni acute şi cronice ale arborelui respirator (faringite, laringite, traheite, bronşite acute şi cronice, afecţiuni pulmonare de diferite etiologii însoţite de tuse spastică iritativă). Produsul este recomandat şi la persoanele cu diabet deoarece nu conţine zahăr. Prezenţa tincturii de valeriană induce o stare de relaxare şi favorizează un somn liniştit.

Mod de administrare: Adulţi şi copii peste 12 ani: o linguriţă soluţie (5 ml) de 3-4 ori pe zi, diluată în 50 ml apă sau ceai. 
Administrarea prelungită (mai mare de 4 săptămâni) se va face numai la recomandarea medicului.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând un flacon cu 90,0 g soluţie.