MENTAT X 50 CP

MENTAT X 50 CP

Disponibilitate:În Stoc
33,0 RON
Cantitate:    

Descriere

MENTAT X 50 CP

Mentat imbunatateste functiile mentale prin modularea sistemului transmitator colinergic si GABAergic. Creste capacitatea de memorie, concentrarea si rezistenta la stres prin echilibrarea activitatii receptorilor muscarinici si colinergici din cortexul frontal. Mentat reduce nivelele crescute ale neuromodulatorilor in starile de stres.
Caracteristici produs:
Prezentare :50 tablete
Mod de administrare :Pentru obtinerea unor rezultate favorabile in imbunatatirea starii de sanatate acest produs se poate administra timp de 1-6 luni: la copii - 1-2 tablete pe zi, la adulti 2 tablete de 2 ori pe zi.
Indicatii :Adulti: deficiente de memorie si concentrare; anxietate, depresie si tulburari de comportament; pierderi ale memoriei (in senilitate, in profilaxia bolii Alzheimer); recuperare post AVC; obosela mentala. Copii: status hiperkinetic; deficiente de memorie si concentrare; dificultati de vorbire; enurezis nocturn si pavor nocturn; tulburari de comportament (furie, agresivitate si ostilitate).
Atentionari speciale :Mentat poate prelungi efectele anesteziei generale. Se recomanda intreruperea tratamentului cu Mentat cu 2 sapatamani inaintea operatiei.