MAXIFARMA
                       PUNEM PREȚ PE SĂNĂTATEA TA!

                                                                                                                                                                                                   
Maxifarma București - B-dul Ion Mihalache, Nr. 142, Bl. BC, Ap. 51, Sector 1 0758.023.228
Maxifarma București - Str. Pietii, Nr 83, Sector 1 0758.227.015
Maxifarma București - Calea Crangasi, Nr. 29, Piata Crangasi, Sector 6 0756.729.176
Maxifarma București - Bdul Bucurestii Noi, Nr. 169, Sector 1 0758.236.852
Maxifarma București - Bdul Ramnicu Sarat, Nr. 41, Sector 3 0758.113.910
Maxifarma Brașov - B-dul 15 Noiembrie, nr. 43 0744.770.793
Maxifarma Brașov - Str. 13 Decembrie, nr. 113 0748.167.100
Maxifarma Ploiești Soseaua Nordului nr. 1 0758.091.086
Maxifarma Ploiești Str. General Vasile Milea nr. 3, bl. B1, Parter - 0748.167.103
Maxifarma Ploiești Str. Marasesti nr. 185, Complex Cioceanu 0752.151.004
Maxifarma Ploiești Str. Blahuiului, nr. 1 0755.517.777
Maxifarma Ploiești Str. Gheorghe Doja, nr. 70 0754.543.333
Maxifarma Ploiești Al. Chimiei nr. 5, colt cu strada Mihai Bravu, bl. 4B, PARTER  -   0740.609.044
Maxifarma Ploiești Calea Bucuresti, nr. 9, bl. 8A, Parter 0751.257.753
Maxifarma Ploiești str. Soldat Moldoveanu Marian, nr. 16 0741.277.679
Maxifarma Ploiești str. General Vasile Milea nr. 9, bl. B4, Parter 0749.239.045
Maxifarma Ploiești str. Unirii, nr. 2, bloc MAN 0758.090.984
Maxifarma Ploiești str. Veronica Micle nr. 1, bl. F, Parter 0751.257.752
Maxifarma Ploiești str. Malu Rosu, nr. 89A, bl. 101 C2, Parter 0751.257.754
Maxifarma Ploiești str. Cameliei, nr. 27 D, Complex Ideal 0746.166.058
Maxifarma Ploiești str. Grivitei, nr. 2 0746.165.838
Maxifarma Plopeni Str. Independentei nr. 7 0746.165.577
Maxifarma Breaza Str. Ocinei, Nr. 1E 0749.142.239
Maxifarma Buzău str. Unirii Micro 3, Mag 35, bl. C2, Parter 0749.238.952
Maxifarma Buzău str Ostrovului  bl. A1 parter 0741.278.897
Maxifarma Buzău str. Stadionului, bl.21 B parter 0740.609.291
Maxifarma Buzău Str. Ostrovului, nr. 15 0756.165.650
Maxifarma Buzău Str. Unirii bl O1, parter 0756.165.651
Maxifarma Buzău str. Dorobanti, nr. 85 0746.164.773
Maxifarma Buzău Cartier Dorobantul, nr. 1, bl. 7C 0744.653.816
Maxifarma Râmnicu Sărat -  str. Toamnei, bl. 3I, ap 2 0746.172.401
Maxifarma Râmnicu Sărat -  Crangul Meiului, Nr.73 0751.207.151
Maxifarma Râmnicu Sărat - Str. Toamnei Dig, Nr FN, Bl 3B 0746.165.133
Maxifarma Râmnicu Sărat - B-dul 1 Decembrie 1918, Bl. D7, Parter, Ap.2 0746.165.661
Maxifarma Constanța str. Soveja nr 66 A, bl. O5 0748.167.099
Maxifarma Constanța str. Rascoalei 1907, nr. 15 0748.227.284
Maxifarma Constanța B-dul Tomis, nr. 314, bl LT5B, Sc C 0748.058.794
Maxifarma Constanța str. Nicolae Iorga, Nr.28, Bl. MD6B, Et. P 0746.164.597
Maxifarma Constanța str. Eliberarii nr. 12 0747.018.036
Maxifarma Constanța str. Brizei, langa bloc FC 21 0745.989.265
Maxifarma Constanța str. Prelungirea Liliacului nr. 24, lot 1 0746.083.153
Maxifarma Găești str. 13 Decembrie bl. C3-2 0746.164.812
Maxifarma Gura Ocniței sat Gura Ocnitei, str. Nisipuri, nr. 1 0748.167.095
Maxifarma Moreni str. Cpt Pantea Ion, nr. 14, bl. L1, scara B, Parter 0751.106.622
Maxifarma Picior de Munte sat Picior de Munte nr. 315, com. Dragodana 0748.167.098
Maxifarma Runcu sat. Runcu, nr. 189, com Runcu 0748.167.097
Maxifarma Săcuieni sat. Sacuieni, str. Stadion, nr. 1 0748.167.096
Maxifarma Târgoviște Str. Tudor Vladimirescu 50A 0758.091.070
Maxifarma Târgoviște Bdul Unirii, Bl. 60, PARTER 0742.292.945
Maxifarma Târgoviște Piata Unirii, Garsoniere, Parter 0751.106.620
Maxifarma Târgoviște bd. Independentei, bl. 7, sc B 0748.167.094
Maxifarma Vulcana sat. Vulcana Pandele 0751.106.621




MAXIFARMA

 

Politica confidentialitate

  1. Informare privind protectia datelor personale

SC FARMACIA NORD DINU MAXIFARMA SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.Maxifarma.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site, fiind inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal tinut de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, FARMACIA NORD DINU MAXIFARMA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

dreptul la informare (art.12)

dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

dreptul de opozitie (art.15);

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de FARMACIA NORD DINU MAXIFARMA SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

  1. Scopul colectarii datelor

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. FARMACIA NORD DINU MAXIFARMA S.R.L. pentru  confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si pentru realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. Farmacia Nord Dinu MAXIFARMA S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. Farmacia Nord Dinu MAXIFARMA S.R.L..

S.C. Farmacia Nord Dinu MAXIFARMA S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra la adresa Str, Valcea nr. 60, Aninoasa, Jud, Dambovita, se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

FARMACIA NORD DINU MAXIFARMASRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale FARMACIA NORD DINU MAXIFARMASRL si ale site-ului www.Maxifarma.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand FARMACIA NORD DINU MAXIFARMASRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

  1. Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.Maxifarma.ro implica efectuarea de comenzi on-line pe site-ul www.Maxifarma.ro si necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.Maxifarma.ro in urmatoarele scopuri:

facturarea produselor si a serviciilor comandate de dumneavoastra

asigurarea livrarii produselor si serviciilor comandate

asigurarea garantiilor.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite institutiilor abilitate fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, .

  1. Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

FARMACIA NORD DINU MAXIFARMA SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

realizarea de rapoarte si analize;

realizarea de informari in scopuri proprii;

publicarea, promovarea, ofertarea serviciilor oferite de FARMACIA NORD DINU MAXIFARMA SRL.