POLYGEMMA NR 10 (BARBATI 50+)

POLYGEMMA NR 10 (BARBATI 50+)

Disponibilitate:În Stoc
18,0 RON
Cantitate:    

Descriere

POLYGEMMA NR 10 (BARBATI 50+)

Tonic general pentru bărbaţi

Combinaţie de extracte gemoterapice din mlădiţe de Sequoia, seminţe de Frasin şi muguri de Arin negru

Actiune:
-Revitalizant la nivel fizic şi psihic
-Reduce simptomele neplăcute care apar în mod frecvent la nivel urogenital
-Îmbunătăţeşte circulaţia periferică
-Ajută la îmbunătăţirea calităţii vieţii sexuale
-Cure periodice de întreţinere după vârsta de 50 de ani

Compozitie:
-Extractul gemoterapic din mlădiţe de Sequoia este antisenescent, revitalizant eficient la vârstnici, acţionând pe plan geriatric în sensul sporirii forţei fizice şi morale, recomandat în stări astenice şi sindroame depresive la vârstnici, anorexie la vârstnici. Este antiscleros şi antiinflamator cu acţiune electivă pe prostată (ameliorează simptomele din hipertrofie de prostată, adenom de prostată în fază iniţială). Ajută la ameliorarea simptomelor din tulburări de calcifiere la vârstnici.
-Extractul din seminţe de Frasin este afrodiziac, îmbunătăţind potenţa în tulburări de libidou, în stări de astenie sexuală sau senescenţă sexuală masculină.
-Extractul din muguri de Arin negru are acţiune antiinflamatoare generală, antitrombotică şi tonifiantă asupra sistemului vascular arterial (arterele din sfera encefalică şi coronariană). Îmbunătăţeşte circulaţia la nivel cerebral şi coronarian.

Mod de administrare:
Bărbaţi peste 50 de ani: câte 2 ml de 2-3 ori pe zi, diluaţi în puţină apă, cu aproximativ 20 de minute înainte de mese, timp de două luni.

Cura se poate repeta de mai multe ori pe an.

Prezentare: 50ml

Prețurile afișate conțin TVA. Fotografia prezentată are caracter informativ și pot exista diferențe între aceasta și produsul respectiv. Specificațiile pentru produsul POLYGEMMA 10 Barbati 50+ - PlantExtrakt au caracter informativ, pot fi schimbate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.
Toate ofertele promoționale sunt valabile în limita stocului disponibil.