POLYGEMMA NR 8

POLYGEMMA NR 8

Disponibilitate:În Stoc
18,0 RON
Cantitate:    

Descriere

POLYGEMMA NR 8

Tonic general cu efecte benefice pentru întărirea memoriei

Combinaţie de extracte gemoterapice din seminţe de Mesteacăn, muguri de Stejar şi mlădiţe de Rozmarin cu extract din rădăcină de Ginseng siberian

Actiune:
-Proprietăţi revitalizante, la nivel fizic şi psihic
-Creşte rezistenţa organismului în condiţii de stres
-Activator metabolic la nivel hepatic, un barometrual instalăriioboseliifiindficatul, organ cheieînproducţiade energiepentruorganism
-Efecte benefice în cazuri de dificultăţi de concentrare
-Eficient  în perioade de suprasolicitare psihică (examene) sau stări de astenie mentală

Compozitie:
-Extractul din muguri de Stejar are proprietăţi revitalizante,la nivel fizic şi psihic, corectează carenţa hormonală CSR, stimulând secreţia de hormoni de tip corticoid, detoxifică organismul la nivel intestinal.
-Extractul din mlădiţe de Rozmarin este un activator metabolic,stimulează reactivitatea individului în condiţii de stres, hepatoregenerator (ficatul este organul cheie în producţia de energie pentru organism) având şi acţiune euforizantă şi eutrofică, de stimulare a memoriei.
-Extractul gemoterapic din seminţe de Mesteacăn este  tonic al sistemului nervos recomandat în perioade de suprasolicitare psihică sau în stări de astenie mentală.
-Extractul din rădăcină de Ginseng siberian este cunoscut pentru efectul adaptogen (creşte capacitatea naturală de echilibrare homeostatică a corpului şi ajută la revenireala normal a sistemelor fiziologice stresate), imbunatatirea memoriei, actiunea imunostimulatoare, efectul antioxidant, de protectie impotriva radiatiilor.

Mod de administrare:
Adulţi şi copii peste7 ani: câte 2 ml de 2 ori pe zi, în puţină apă, cu aproximativ 20 de minute înainte de mese, timp de două săptămâni.
Se repetăla nevoie.

Atentionare:
Nu se va administra dupăorele 18, putând provoca insomnie,prin stimulare cerebrală.

Prezentare: 50ml
Etichete: polygemma, naturiste