YOGAFLEX X 60 CP

YOGAFLEX X 60 CP

Disponibilitate:În Stoc
72,0 RON
Cantitate:    

Descriere

YOGAFLEX X 60 CP

Yogaflex este un supliment alimentar de origine naturala ce contine glucozamina clorhidrat si condroitin sulfat de puritate farmaceutica.

Glucozamina se obtine din chitina, un compus natural care se gaseste in carapacele crustaceelor marine(crab, languste, creveti) printr-un procedeu de extractie-purificare care presupune mai multe etape. Condroitina se obtine din tesut cartilaginos de origine animala, tot printr-un procedeu de extractie-purificare.

De ce Yogaflex

Este stiintific formulat pentru obtinerea eficacitatii maxime:

  • Este eficient. Yogaflex este primul si singurul supliment care ofera cea mai eficienta doza general acceptata, cu doar doua tablete: 1500 mg glucozamina + 1200 mg condroitina.
  • Este usor de administrat: maximum 2 tablete pe zi. Majoritatea altor suplimente care contin glucozamina si condroitina necesita 3-4 tablete/capsule pe zi.

Contine glucozamina clorhidrat si condroitin sulfat de puritate farmaceutica, conform standardelor USP(Farmacopeea USA)

Glucozamina este o glucida aminata produsa in organism, necesara formarii si mentinerii tesutului conjunctiv precum si a unui cartilaj articular sanatos. Glucozamina este esentiala pentru productia de proteoglicani – molecule proteice de dimensiuni mari care actioneaza ca niste bureti, asigurand protectie si elasticitate cartilajului articular – chiar si dupa ce articulatia a fost afectata. Productia interna de glucozamina a organismului uman scade odata cu inaintarea in varsta, iar deficitele rezultate pot contribui la aparitia manifestarilor specifice afectarii articulare.

Condroitina este un glicozaminoglican,(prescurat GAG), care se combina cu anumite proteine din proteoglicani. Condrocitele, celule de baza ale cartilajelor articulare, pot utiliza condroitina pentru a fabrica mai multi proteoglicani si prin aceasta sa reinnoiasca matricea cartilajului articular. Condroitina ajuta la atragerea si mentinerea lichidului sinovial in cartilajul articular, lichid esential pentru glisarea capetelor articulare. Un ultim rol al condroitinei este acela de a actiona ca un tampon biochimic pentru cartilajul articular, inhiband anumite enzime care in mod normal l-ar distruge.

Indicatii:

Yogaflex este destinat mentinerii sanatatii articulatiilor.

Yogaflex este recomandat pentru reducerea suferintei produse de articulatiile degradate, precum si pentru o imbunatatire a mobilitatii acestora.

Mod de administrare:

2 tablete pe zi, in timpul meselor, cu un pahar mare (250 ml) de apa.

Luati Yogaflex in timpul meselor principale pentru a favoriza absorbtia glucozaminei si a condroitinei.

Efectul se instaleaza lent, in 2-3 saptamani la majoritatea persoanelor si se mentine pentru inca aproximativ 2 luni dupa terminarea unei cure de minimum 6-12 saptamani.

Efectul este doza si timp dependent de aceea pentru un efect maxim se recomanda repetarea curelor de 2-3 ori pe an.

Efectuati exercitii fizice specifice articulatiilor afectate.

Miscarea articulatiilor asigura patrunderea si favorizeaza absorbtia glucozaminei si a condroitinei la nivelul cartilajului.